Minden amit az eSIM kártyákról tudnod kell EGY HELYEN!

Hazánkban a legtöbben még nem találkoztunk eSIM kártyákkal, így sokan félnek annak a használatától. A nagy szolgáltatók még Magyarországon jelenleg is ismerkednek ezzel a technológiával, azonban várhatóan pár éven belül az iparág át fog állni a csak eSIM kártyás technológiára, ahogyan az Egyesült Államokban is már láthatjuk az iPhone 14 kapcsán. Az amerikai típusok esetén már nincs is fizikális SIM kártyának kialakítva hely a készülékben, így 2 db eSIM kártyát tudunk hozzáadni.

 

Hogyan működik az eSIM kártya hozzáadása?

Az online vásárlást követően garantáltan 12 órán belül e-mailben kiküldjük az egyedi QR kódot. A QR kódot az adott országba való érkezést követően lehet beolvasni a telefon kamerájának segítségével. Először a beállítások menüponthoz kell lépnünk, majd a mobilhálózat almenüpontot kiválasztjuk és azon belül a mobil-előfizetés hozzáadása gombra kattintva feljön a kamera, mely segítségével a QR kódot már csak be kell olvasni és használatra kész az előre megvásárolt mobil adatforgalom. Nincs más egyéb teendő a használathoz!

 

Miért jobb az eSIM kártya használata, mint a fizikális SIM kártyák használata?

1. Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy az eSIM kártyák árai jelentősen alacsonyabbak a fizikális SIM kártyák előtöltött áraihoz képest. 

2. Továbbá mivel az online térben található a termék, így szállítási díjat sem szükséges  fizetni és nem szükséges a terméket több napig várni.

3. Bármikor távolról 3 kattintással a weboldalon újratölthető az eSIM kártya, ha lefogyna az adatforgalom róla. Csak írd a megjegyzésbe, hogy “újratöltés”.

4. Nem foglal helyet és nem tudjuk elveszíteni.

5. Megbízhatóbbak az eSIM kártyák, mint a fizikális SIM kártyák.

  

Mennyi idő alatt kapom meg az eSIM kártyámat és hol? 

Az eSIM kártyát az online rendelést követően 12 órán belül az Ön által megadott e-mail címre küldjük ki.

 

Mennyi ideig érvényesek a vásárlástól az eSIM kártyák?

 A vásárlástól kezdődően az eSIM kártyáknak nincsen lejárati időpontjuk, így bármeddig felhasználhatóak, azaz beolvashatóak. 

 

Miért minket válassz?

 A World Wide SIM Magyarország az egyetlen olyan telekommunikációs cég hazánkban, aki nemzetközi eSIM kártyák értékesítésével foglalkozik, valamint Nálunk több, mint 190 országba érvényes SIM kártyát fogsz találni. Minden országba a legmagasabb lefedettséggel rendelkező telekommunikációs szolgáltatóval vagyunk leszerződve.

 

Minden eSIM kártya mellé 0-24 magyar nyelvű ügyfélszolgálatot biztosítunk, akik bármilyen technikai probléma esetén állnak a rendelkezésedre az alábbi telefonszámon: +36-20/4500-222

 

Mikre kell odafigyelni az eSIM kártya használatakor?

1. A QR kód megérkezését követően érdemes minden esetben kinyomtatni azt, mert ez megkönnyíti a beolvasási folyamatot.

2. A legfontosabb, hogy csak az adott célországba érkezést követően lehet beolvasni az eSIM kártyákat.

2. Az eSIM kártya QR kóddal történő beolvasásánál mindig WIFI-hez kell, hogy kapcsolódjunk.

3. Mindig legyen az általunk biztosított eSIM kártyán bekapcsolva az adatforgalom és az adatroaming is, míg fontos felhívnunk a figyelmet, hogy ha bent hagyjuk a magyar SIM kártyánkat, akkor azon kapcsoljuk ki az adatroamingot!

4. Csak egyszer lehet egy adott QR kódot beolvasni, így ne töröljük le készülékünkről, mert ha megtesszük, akkor sajnos az eSIM kártyánk elvész.

  

Nem találom a kívánt országot a weboldalon?

Ebben az esetben hívd ügyfélszolgálatunkat az alábbi számon: +36-20/4500-222 vagy írj nekünk e-mailben: info@worldwidesimcards.com és kiküldjük a kívánt ország vagy térség eSIM kártya ajánlatát! 

Bízz bennünk, minden országba rendelkezünk eSIM kártyával, sőt van pár regionális termékünk is, melyet nem raktunk ki weboldalunkra.

 

Hogyan tudom újratölteni az eSIM kártyát?

Szinte minden eSIM kártyánk újratölthető bármelyik az adott országhoz tartozó csomaggal. Vásárold meg online weboldalunkon keresztül a kívánt adatcsomagot és a megjegyzésbe a vásárlásnál írd be, hogy “újratöltés”. 12 órán belül a már meglévő eSIM kártyához hozzáadjuk a kívánt adatmennyiséget.

 

Hogyan lehet online kiegyenlíteni az eSIM kártya rendeléseket?

 Az eSIM kártya rendelésénél kizárólag bankkártyás fizetés engedélyezett rendszerünkben a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.

 

Figyelem! Az eSIM kártya vásárlások esetén nem él az online vásárlások esetén érvényes 14 napos vásárlói elállási jog, mert nem fizikai termékről beszélünk és nem tudjuk ellenőrizni, hogy a kiküldött QR kód fel lett-e már használva vagy sem!

 

 

Meg kell adnom vásárláskor a személyes adataimat a célból, hogy összekössék a SIM kártya használatával?

A fizetési adatokat soha nem rendeljük hozzá semelyik eSIM kártyához, így biztosítva azt, hogy akármit teszünk az eSIM kártyával, túlforgalmazás vagy extra számlázás nem jöhet létre. 

Azonban egyes országok törvényi kötelezettségei miatt, csak úgy adhatjuk ki az eSIM kártyákat, ha előtte egy előzetes beazonosítást végzünk. Ez csak nagyon kevés országot érint, azonban amelyeket érinti ott feltűntetjük ezt. Ez esetben kollégánk a vásárlást követően e-mailben kérni fogja, hogy küldjék el részünkre az útlevelük fényképes oldalát. 

Ezt a weboldalunkon található Adatkezelési Nyilatkozat szerint fogjuk kezelni minden esetben.

 

Milyen készülékekkel kompatibilisek az eSIM kártyák?

Az alábbi listán található készülékekkel kompatibilisek eSIM kártyáink. Csak kártya független készülékekkel használhatóak!

https://worldwidesimcardhu.com/pages/esim-kompatibilis-keszulekek

 

    Hozzászólás írása

    Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.